Tweedehands trapliften

TipTop Trapliften beschikt over een groot aanbod in verschillende topmerken zoals Otolift, Acorn, Handicare, Stannah en Thyssenkrupp. Ons aanbod tweedehands trapliften wordt zorgvuldig bijgehouden. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden kunnen we hierdoor direct prijsopgaaf doen voor verschillende trapvormen. Om u inzicht in de voorraad van ons aanbod te geven, vragen we u aan te geven wat voor trap u in uw woning hebt.

Wat voor een soort trap heeft u?

Een tweedehands traplift kopen: goedkoper, maar net zo veilig!

Een traplift kan een behoorlijke investering zijn en door de teruglopende vergoedingen moet u vaak zelf voor de kosten opdraaien. Met een tweedehands traplift kunnen wij u een oplossing bieden. Door een scherpe inkoop kunnen wij de gebruikte trapliften met hoge kortingen verkopen. Kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50% van de aanschafwaarde van een nieuwe traplift. Door het hanteren van deze kortingen bent u bij ons ook verzekerd van de laagste prijs!

Al onze trapliften voldoen aan de strenge veiligheidsnormen

Bij TipTop Trapliften bent u naast de laagste prijs verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Onze trapliften zijn vakkundig getest en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 81-40. Deze norm waarborgt de veiligheid en betrouwbaarheid door strenge veiligheidsregels toe te passen op het aanbrengen of vervaardigen van o.a. trapliften. Bij de aanschaf van een traplift is deze norm buitengewoon belangrijk! Bij TipTop bent u hierdoor verzekerd van een veilige gebruikte traplift!

Producten doorgaans uit voorraad leverbaar

TipTop trapliften beschikt over een groot netwerk en we zijn hierdoor in staat om een grote en uitgebreide voorraad aan te leggen. Een voorraad waarvan de kans 99% is dat we een tweedehands traplift kunnen aanbieden die bij u past.