Een traplift huren voor €70,- per maand

U kunt bij ons al een traplift huren voor €70,- per maand. Dit bedrag is inclusief garantie, onderhoud en service. Naast het maandelijkse huurbedrag betaalt u eenmalig een startbijdrage voor de rail. Niet alleen het maandelijkse huurbedrag maar ook de éénmalige startbijdrage is bij TipTop gegarandeerd het laagst. De hoogte van de startbijdrage verschilt per merk en type traplift.

Inclusief 24/7 service, onderhoud en garantie

TipTop trapliften is dé Nederlandse leverancier in gebruikte trapliften. Al onze trapliften worden uitgebreid getest en zijn in topconditie. U bent bij TipTop niet alleen verzekerd van de beste prijs maar ook van de beste oplossing. Het maandelijkse huurbedrag is inclusief 24/7 service, onderhoud en garantie, zodat u verzekerd bent van een goede traplift en u niet voor verrassingen komt te staan.

De voordelen van het huren bij TipTop Trapliften

  • Onderhoud, service en garantie inbegrepen
  • Laagste huurbedrag en eenmalige startbijdrage
  • Geen minimale huurtermijn
  • Gratis verwijdering

Kosteloos en vrijblijvend thuisadvies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een geheel kosteloos thuisadvies aan. Wij helpen u graag verder naar het vinden van de beste oplossing. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij komen geheel kosteloos bij u langs voor een thuisadvies!