• Home
  • >
  • Traplift huren

Traplift huren

Wilt u een tweedehands traplift liever huren, in plaats van kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij TipTop een gebruikte traplift huren voor €70,- per maand. Voor dat bedrag huurt u bij TipTop een goede en veilige traplift, inclusief garantie, onderhoud en service. U betaalt naast het maandelijkse huurbedrag een eenmalige startbijdrage voor de rail. De hoogte van de startbijdrage verschilt per merk en type traplift.

Kosteloos thuisadvies

Wilt u meer weten over het huren van een tweedehands traplift? Wij helpen u graag verder met het vinden van de beste oplossing. Vraagt u ons daarom gerust om meer informatie, ook komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend en kosteloos thuisadvies.

Bekijk nu het aanbod trapliften

Voordelen van huren

•  Kosteloos en vrijblijvend thuisadvies
•  Veilige, volledig gecontroleerde trapliften
•  Inclusief onderhoud, service en garantie
•  Gegarandeerd het laagste huurbedrag
•  Gegarandeerd de laagste eenmalige startbijdrage
•  Flexibele huurtermijn
•  Gratis demontage en afvoer

TipTop levert haar tweedehands trapliften altijd met een laagsteprijsgarantie. Niet alleen het maandelijkse huurbedrag maar ook de éénmalige startbijdrage is bij TipTop gegarandeerd het laagst!

Gratis thuisadvies aanvragen

Geplaatste liften

Tweedehands stoellift met rode bekleding
herplaatste lift met korte start
Gemonteerde stoellift in openbare ruimte
Occasion traplift in het blauw
Gemonteerde traplift beneden gestationeerd
Gereviseerde stoellift met opgeklapte armleuning
Blauwe tweedehands traplift
gemonteerde rail aan de buitenbocht
Grijze beklede traplift op bordes
Tweedehands traplift op een rechte trap

Huren van een traplift bij TipTop Trapliften

Een traplift huren kan een stuk voordeliger uitpakken dan de aanschaf van een nieuwe traplift. In een aantal gevallen is het zelfs nog voordeliger om een tweedehands traplift te huren in plaats van een traplift te kopen. Zo kan huren bijvoorbeeld handiger zijn als u een traplift alleen maar tijdelijk nodig heeft, omdat u een tijdje thuis moet revalideren. Maar het kan natuurlijk ook een financiële afweging zijn, waardoor het voor u praktischer of voordeliger is om een tweedehands lift te huren. Als u langer afhankelijk van een traplift denkt te zijn en liever een traplift wilt kopen, dan kunt op een van de volgende pagina’s informatie inwinnen over vragen als: “Wat kost een traplift” en “WMO subsidie van de traplfit via de WMO regeling

Inclusief service en onderhoud van de traplift

Als dé Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften, hebben wij een naam op te houden. Bij TipTop bent u niet alleen verzekerd van de beste prijs, maar ook van de beste oplossing. Al onze trapliften worden uitgebreid getest. Ze verkeren mede dankzij een nieuwe accu in topconditie. Alle door TipTop geleverde trapliften voldoen aan de strenge Europese EN 81-40 veiligheidsnorm. U weet dus zeker dat de traplift aan strenge eisen voldoet. Het maandelijkse huurbedrag is inclusief 24/7 service, onderhoud en garantie. U komt bij een traplift van TipTop dus nooit voor een vervelende verrassing te staan. Wij maken een traplift voor iedereen betaalbaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis belafspraak

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service