Traplift service 24/7

Niet één traplift heeft het eeuwige leven. Ook bij een tweedehands TipTop traplift kan op een kwade dag een storing optreden. Om uw ongemak zo kort mogelijk te laten duren, staat er een traplift service 24 uur per dag, zeven dagen per week, paraat. Bel 085-044 3500 en een servicemonteur maakt meteen een afspraak. Binnen 24 uur kan hij bij u aanbellen. U kunt ook gebruik maken van ons klantenservice formulier voor alle soorten vragen die u maar heeft.

traplift service van TipTop is ook TipTop in orde
Onze traplift service staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar.

Zult u wel eens gebruik maken van onze traplift service?

De kans dat u na installatie een monteur nog een keer ziet terugkomen voor het verhelpen van een storing, is uitermate klein. En dat is maar goed ook. Maar een ongeluk zin in een klein hoekje. Zo komt het af en toe voor dat er een object per abuis in de baan van een traplift komt.

Op iedere traplift zit standaard een klembeveiliging opgenomen. De traplift slaat dan automatisch af. Toch kunnen onderdelen door het object in de traplift beschadigd raken. Geen probleem, een monteur van de traplift service staat binnen 24h bij u voor de deur om de storing snel te verhelpen. De monteurs hebben alle benodigde reserveonderdelen op voorraad.

Jaarlijkse traplift service beurt

Net als een auto dient ook een traplift ieder jaar een soort APK keuring te doorlopen. Een service monteur komt dan op een afgesproken tijdstip langs en controleert of de traplift aan alle veiligheidseisen voldoet. Ook wordt de accu gecontroleerd en eventueel vervangen. Een traplift accu gaat ongeveer 5 jaar mee. De strenge eisen, waaraan we als TipTop voldoen, garanderen u een veilige rit over uw trap naar een hogere en/of lagere verdieping van uw woning.