• Home
  • >
  • Prijs en levertijd van een traplift

Prijzen van tweedehands trapliften

Veel mensen zullen zich afvragen wat een tweedehands traplift nu precies kost. De traplift prijzen hangen af van een aantal factoren: de vorm van de trap, de wensen van u als klant en de mogelijkheden. Wij beschikken over het grootste aanbod tweedehands trapliften van Nederland. Daardoor hebben wij ook voor uw trap een passende traplift en kunnen wij u deze tegen een scherpe prijs aanbieden.

Ook een tweedehands traplift wordt voor u op maat gemaakt. Door het maatwerk kunnen wij geen standaardprijzen voor onze trapliften hanteren. Voor een exacte prijsopgave zal onze adviseur uw trap opmeten en de wensen en mogelijkheden met u bespreken. Daarna gaan we voor u kijken naar een goede match met de trapliften uit onze voorraad en maken we voor u een offerte.

Bekijk nu het aanbod trapliften

Prijsindicatie

We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent of een tweedehands traplift echt wel zo voordelig is. Hoewel wij vanwege het maatwerk geen vaste prijzen kunnen hanteren, kunnen wij u wel een indicatie geven van de kosten van een tweedehands traplift:

•   Traplift voor een rechte trap: prijs vanaf € 1490,-
•   Traplift voor een trap met één bocht: prijs vanaf € 2490,-
•   Traplift voor een trap met twee bochten: prijs vanaf € 2690,-

Bent u geïnteresseerd in een traplift en ontvangt u liever een exacte prijsopgave? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Gratis thuisadvies aanvragen

Geplaatste liften

Tweedehands stoellift met rode bekleding
herplaatste lift met korte start
Gemonteerde stoellift in openbare ruimte
Occasion traplift in het blauw
Gemonteerde traplift beneden gestationeerd
Gereviseerde stoellift met opgeklapte armleuning
Blauwe tweedehands traplift
gemonteerde rail aan de buitenbocht
Grijze beklede traplift op bordes
Tweedehands traplift op een rechte trap

De kosten van een tweedehands traplift

De keuze voor een tweedehands traplift wordt door de afschaffing van de fiscale regeling en de teruglopende vergoedingen steeds vanzelfsprekender. De keuze voor een tweedehands traplift kan sowieso heel voordelig uitpakken, want u kunt met het kopen van een gebruikte traplift al snel 50% op de aanschafwaarde besparen. Bij TipTop bent u verzekerd van de laagste prijzen voor gebruikte trapliften!

Betaling: na plaatsing of in termijnen

U betaalt pas wanneer wij de traplift naar tevredenheid hebben gemonteerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maar ook de aanschaf van een gebruikte traplift kan een behoorlijke investering zijn. Dat begrijpen wij, daarom kunt u bij ons ook een betaalregeling afspreken. U betaalt het volledige bedrag dan terug in de afgesproken termijnen.

Levertijd van een gebruikte traplift

Als één van onze adviseurs bij u is langs geweest gaan we kijken of we een veilige en passende match voor u in ons assortiment hebben. Dat is gelukkig eigenlijk altijd wel het geval. Als u akkoord bent met ons voorstel over de aanschaf van de gebruikte traplift, gaan we voor u aan de slag. TipTop beschikt over vakmensen om een rail die eventueel niet past, passend te maken voor uw trap. Zo nodig kan er ook een geheel nieuwe rail worden geplaatst. Omdat wij dagelijks met het op maat maken van trapliften te maken hebben, kunnen wij u hiermee snel van dienst zijn. De levertijd bedraagt over het algemeen 5 tot 15 werkdagen. Uiteraard voldoen al onze trapliften aan de Europese veiligheidsnorm EN 81-40. U bent dus altijd verzekerd van een veilige traplift.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis belafspraak

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service