Traplift prijs en levertijd

door onze grote voorraad een lage traplift prijsDoor de afschaffing van de fiscale regeling en de teruglopende vergoedingen kan de keuze voor een tweedehands traplift wel eens heel voordelig uitpakken. U bespaart al snel 50% op de aanschafwaarde. Bij TipTop bent u verzekerd van de laagste traplift prijzen!

Wat kost een tweedehands traplift?

Door een scherpe inkoop kunnen wij tweedehands trapliften tegen een gereduceerd tarief aanbieden. De traplift prijs hangt af van een aantal factoren: de trapvorm, de wensen van u als klant en de mogelijkheden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u een prijsopgaaf doen. Hiervoor zal onze adviseur uw trap opmeten en de wensen en mogelijkheden met u bespreken. U krijgt een traplift op maat en dat betekent dat wij alleen in rekening brengen wat nodig is om de traplift te kunnen plaatsen. Door het maatwerk hanteren wij geen standaardprijzen. Wij kunnen u wel een indicatie geven van de traplift kosten.

  • Traplift prijs voor een rechte trap vanaf €990,-
  • Traplift prijs voor een trap met één bocht vanaf €3000,-
  • Traplift prijs voor een trap met twee bochten vanaf €3750,-

Vraag direct een offerte aan voor de exacte kosten van uw traplift!

Een snelle levertijd van 5 tot 15 werkdagen

altijd een juiste traplift buisHoe snel we leveren, hangt af van verschillende factoren. Uw specifieke behoeften en wensen zijn voor ons leidend. Maar ook veiligheidsoverwegingen spelen een belangrijke rol. Daarom spreken we pas een levertijd af als onze adviseur u bezocht heeft. In het algemeen zal de levertijd variëren van 5 tot 15 werkdagen. Onze adviseurs zitten door heel Nederland en kunnen nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan, vaak al binnen 2 werkdagen de trap komen inmeten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij TipTop?

Wij begrijpen dat de aanschaf van een traplift een behoorlijke investering is. Om deze reden kunt u bij ons ook een betaalregeling afspreken. U betaalt het volledige bedrag dan terug in de afgesproken termijnen. U betaalt pas wanneer de traplift naar tevredenheid is gemonteerd, dit zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een passende match

Als één van onze adviseurs bij u is langs geweest en we een veilige en passende match hebben, gaan we aan de slag. TipTop beschikt over vakmensen om een rail die eventueel niet past, passend te maken. Ook daarmee kunnen wij u snel van dienst zijn. Al onze trapliften voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 81-40 waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige traplift.

Bekijk het aanbod tweedehands trapliften