TipTop: eerste keuze in tweedehands trapliften

De afgelopen jaren zijn er in Nederland veel trapliften geplaatst. Door de kwaliteit en innovaties van toonaangevende leveranciers is de levensduur van een traplift flink vergroot. Met die kennis is TipTop de markt ingestapt. We willen onze klanten met tweedehands trapliften een goedkoper maar net zo veilig alternatief bieden als een nieuwe traplift. Gebruikte trapliften zijn tegenwoordig volstrekt veilig en betrouwbaar te gebruiken.

tweedehands trapliften op maat
Een Tiptop monteur bevestigt rugleuning met nieuwe bekleding op verzoek van klant. Uw tweedehands TipTop traplift ziet er altijd fris en ongebruikt uit.

Inkoop, kwaliteitscontrole en veiligheid

Echter, daar is wel grondige, technische kennis voor nodig. Bij TipTop werken experts die al jarenlang ervaring hebben in de trapliftenbranche. Daar komt bij dat we onszelf hoge eisen opleggen. We willen koste wat kost voorkomen dat u als gebruiker met storingen te maken kunt krijgen. Denk daarbij aan een traplift die halverwege stil komt te staan. Dat is niet alleen onhandig, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is juist daarom dat we zorgdragen voor een zeer strenge kwaliteitscontrole.

Die kwaliteitscontrole zit in ons bloed. Al bij de inkoop van een tweedehands traplift zal een TipTop expert deze beoordelen op veiligheid. Als we de traplift inkopen, zullen we hem grondig en degelijk reviseren. We doorlopen bij de kwaliteitscontrole niet alleen een lijst van meer dan 50 punten, maar we controleren ook de elektronica. Een traplift is namelijk voorzien van een computer die absoluut niet op hol mag slaan. Voor de inkoop beschikken we over een breed netwerk aan gemeentelijke instellingen en woningcorporaties. Ook kopen we van particulieren in.

Niet alleen veilige, maar ook mooie tweedehands trapliften

We weten als geen ander dat het plaatsen van een traplift best een ingreep is. Linksom of rechtsom, het zal altijd ruimte op de trap in beslag nemen. Maar door ons grootste assortiment van Nederland weten we wel de best passende rail voor u te vinden die zo nauw mogelijk op uw trap zal aansluiten. Daar komt bij dat we iedere traplift kunnen voorzien van een nieuwe zitting. Uw traplift ziet er fris en ongebruikt uit.

TipTop in orde

Jarenlange ervaring en experts in dienst
Groot aanbod aan tweedehands trapliften
Laagste prijsgarantie