Eerste keuze in tweedehands trapliften

De afgelopen jaren zijn er in Nederland veel trapliften geplaatst. Door de kwaliteit en innovaties van toonaangevende leveranciers is de levensduur van een traplift flink vergroot. Met die kennis is TipTop de markt ingestapt. We willen onze klanten met tweedehands trapliften een goedkoper maar net zo veilig alternatief bieden als een nieuwe traplift. Gebruikte trapliften van TipTop zijn veilig en betrouwbaar te gebruiken.

TipTop Trapliften onderdeel van 123Trapliften B.V.

Sinds december 2018 is TipTop Trapliften onderdeel van 123Trapliften B.V. Door deze unieke samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Wij leveren namelijk alleen trapliften van de twee topmerken: Koninklijke Otolift en ThyssenKrupp.

Inkoop, kwaliteitscontrole en veiligheid

Echter, daar is wel grondige, technische kennis voor nodig. Bij TipTop werken experts die al jarenlang ervaring hebben in de trapliftenbranche. Daar komt bij dat we onszelf hoge eisen opleggen. We willen koste wat kost voorkomen dat u als gebruiker met storingen te maken kunt krijgen. Denk daarbij aan een traplift die halverwege stil komt te staan. Dat is niet alleen onhandig, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is juist daarom dat we zorgdragen voor een zeer strenge kwaliteitscontrole.

Die kwaliteitscontrole zit in ons bloed. Al bij de inkoop van een tweedehands traplift zal een TipTop expert deze beoordelen op veiligheid. Als we de traplift inkopen, zullen we hem grondig en degelijk reviseren. We doorlopen bij de kwaliteitscontrole niet alleen een lijst van meer dan 50 punten, maar we controleren ook de elektronica. Voor de inkoop beschikken we over een breed netwerk aan gemeentelijke instellingen en woningcorporaties. Ook kopen we van particulieren in.

Niet alleen veilige, maar ook mooie tweedehands trapliften

We weten als geen ander dat het plaatsen van een traplift best een ingreep is. Linksom of rechtsom, het zal altijd ruimte op de trap in beslag nemen. Maar door ons grootste assortiment van Nederland weten we wel de best passende rail voor u te vinden die zo nauw mogelijk op uw trap zal aansluiten. Daar komt bij dat we iedere traplift kunnen voorzien van een nieuwe zitting. Uw traplift ziet er fris en ongebruikt uit.

Gratis thuisadvies aanvragen

Geplaatste liften

Tweedehands stoellift met rode bekleding
herplaatste lift met korte start
Gemonteerde stoellift in openbare ruimte
Occasion traplift in het blauw
Gemonteerde traplift beneden gestationeerd
Gereviseerde stoellift met opgeklapte armleuning
Blauwe tweedehands traplift
gemonteerde rail aan de buitenbocht
Grijze beklede traplift op bordes
Tweedehands traplift op een rechte trap

Traplift advies van onze deskundigen

Een traplift in uw woning is niet meer en niet minder dan het behoud van uw mobiliteit. Bent u toe aan een traplift en hebt u daar een beperkt budget voor? Onze deskundigen komen graag vrijblijvend bij u langs voor een traplift advies. TipTop Trapliften brengt uw mobiliteit tiptop in orde. TipTop Trapliften past gebruikte trapliften aan de situatie in uw woning op maat aan. De TipTop trapliften zijn weliswaar gebruikt, maar onze gespecialiseerde medewerkers kopen alleen gebruikte trapliften in die de strenge kwaliteitseisen van TipTop Trapliften kunnen doorstaan. Bovendien vervangen zij alle onderdelen van een traplift die kwalitatief niet meer optimaal zijn.

Als nieuwe traplift

Het resultaat is een gebruikte traplift die als nieuw in uw woning kan worden geïnstalleerd. Omdat de TipTop Traplift geen volledig nieuw product is, bespaart u in de basisaanschaf. Doorgaans hebben we het over de helft van de prijs voor een nieuwe traplift. Daarmee is een kwalitatief hoogwaardige en veilige traplift binnen ieders bereik. Omdat aanpassingen en installatie in elke woning anders zijn, is het niet mogelijk standaardprijzen voor gebruikte trapliften te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Gratis belafspraak

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service