Onze klanten over TipTop trapliften

Pas tevreden als u het bent

Bij TipTop zijn we erop gebrand onze naam hoog te houden. Dat kunt u ook zien aan onderstaande beoordelingen van onze klanten. We gaan tot het uiterste om u een veilig en mooie tweedehands traplift te kunnen leveren.

TipTop klanten waarderen ons met een

9.6

gebaseerd op 16 beoordelingen

Meest recente beoordeling: 24 februari 2017

Scoreverdeling

Service:

Deskundigheid:

Kwaliteit:

Zou u TipTop Trapliften aanbevelen:

Wilt u zelf uw ervaring delen? Klik dan hier.

Ton Bijl

uit Ede

Ton Bijl schreef op 24 februari 2017

Blijvend uitstekende service

Geheel tegen mijn gewoonte ben ik nu eigenlijk min of meer gedwongen een reactie te geven omtrent het geheel waar ik mee te maken heb gehad met TIP-TOP. Op de eerste plaats het kennismaken vervolgens het leveren van en ten slotte de nazorg die zelfs nu nog plaats vindt na half Juni. En zeker niet op de laatste plaats het leveren van een gebruikte traplift , bijna niet van nieuw te onderscheiden hebben mij tot zeer grote tevredenheid gebracht , ongelooflijk goed , hoed af!!!!


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

a l goossens

uit hellevoetsluis

a l goossens schreef op 17 januari 2017

traplift

de traplift werkt zoals het hoort dat is werkelijk tiptop


Score voor TipTop Trapliften: 8.0

L. Hoekman

uit 's-Heer Arendskerke

L. Hoekman schreef op 13 januari 2017

voorlichting eerlijk en voortreffelijk

Gister Michel Tronchet op visite gehad. Hij was de 5e firma die we op bezoek hadden. We willen graag breed geïnformeerd worden over de vele mogelijkheden die er zijn. Alles werd opgemeten tot in detail om tot een gedegen advies te komen. het was een verademing en gelukkig meer als alleen een rolmaat zoals tot nu toe. We hebben nog niet besloten aangezien er nog één firma komt. Maar wat vertrouwen hebben in een degelijk, eerlijk en goed advies dan springt hij en met kop en schouders bovenuit. Met een vriendelijke groet, de familie Hoekman


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

j.hulst

uit nootdorp

j.hulst schreef op 26 december 2016

tip-top traplift

na veel geduld en een paar tel.eindelijk de traplift zoals ik hem wilde super netjes en comfortabel keurig afgeleverd netjes gewerkt door de 2 goede monteurs pluim voor de jongens


Score voor TipTop Trapliften: 9.0

R. Lubbers

uit Houten

R. Lubbers schreef op 16 december 2016

Supergeregeld: 2 blije mensen!

We zijn uiterst tevreden: bezoek werd snel geregeld, duidelijkheid over de prijs, de lift ziet er als nieuw uit en kon ook binnen redelijke termijn geplaatst worden door zeer vakkundige en vriendelijke heren. Ze ruimden alles netjes op. De lift werkt prima en er zijn twee mensen heel gelukkig gemaakt dat ze probleemloos de trap op en neer kunnen en dat is heel wat waard! Kijk op twitter voor een foto :) Wij bevelen Tip Top Trapliften van harte aan.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

J. Schroeders

uit Heerlen

J. Schroeders schreef op 15 december 2016

Vakkundig werk geleverd

Vriendelijk personeel en vakkundig werk geleverd.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

dhr. P.A. Bloys van Treslong

uit Wassenaar

dhr. P.A. Bloys van Treslong schreef op 12 december 2016

TOP

Onze ervaring met de fa. TipTop trapliften is zeer positief. De wijze waarop tijdens het eerste gesprek de situatie ter plaatse op zeer professionele wijze werd opgemeten, heeft m.i. de perfecte montage mogelijk gemaakt, door zeer deskundige en correcte monteurs. Om in cijfers uit te drukken: een 10 voor TipTop.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

Rients Terpstra

uit Britsum

Rients Terpstra schreef op 13 oktober 2016

Tweedehands als nieuw

Lovend! (Een puntje van kritiek: jullie zouden komen OMSTREEKS 5 oktober..maar tiptop kwam zonder bericht PRECIES op die datum ...ik was gelukkig thuis, want jullie waren al onderweg naar Britsum)


Score voor TipTop Trapliften: 8.0

Wester

uit Alkmaar

Wester schreef op 3 oktober 2016

Geweldig

Zeer deskundige monteurs en heel vriendelijk wij kunnen nu in onze woning blijven met plezier blijven wonen het is voor ons beiden een prachtige oplossing .


Score voor TipTop Trapliften: 9.5

ter Horst

uit Enter

ter Horst schreef op 2 oktober 2016

Zeer tevreden

Aflevering en ingebruikneming verliepen buitengewoon prettig!


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

J de Lange van Straaten

uit Soest

J de Lange van Straaten schreef op 28 juli 2016

trapliften

Zeer precies werd alles opgemeten en binnen 20 dagen kwamen twee hele aardige mannen de liften zetten.Hulde voor ze want het was 33 graden. Bedankt beppie


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

J. Veltman

uit Hattem

J. Veltman schreef op 23 juli 2016

Vakwerk

Bedankt Tip-Top ik heb mijn vrijheid terug dankzij jullie vakkundig optreden. De dag dat ik uit het ziekenhuis kwam stond de traplift klaar, ik voelde mij een koning toen ik naar boven ging. Als je nu met de vertegenwoordiger, monteurs of het kantoorpersoneel ze zijn vriendelijk en vakbekwaam. Ik kan maar een ding zeggen Top van Tip- Top.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

Henk Piek

uit Heerenveen

Henk Piek schreef op 31 mei 2016

Vakkundig en snel geleverde traplift.

Binnen enkele dagen na de aanvraag was de inmeter al in de woning om de situatie te meten. 22 werkdagen later was de traplift al geïnstalleerd. De inmeter was secuur en nam tijd voor de maatvoering. Na een week kwam hij nog eens langs om zijn maatvoeringen te controleren. De monteur was vriendelijk en zorgde voor het optimale resultaat. De bewoonster van 85 is erg blij met de lift.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0

Bouman

uit Doetinchem

Bouman schreef op 21 april 2016

Geweldig

De lift is goed geplaatst door hele aardige monteurs. Ik gebruik hem dagelijks en zou niet meer zonder willen!


Score voor TipTop Trapliften: 9.5

A. de Jong

uit Alphen

A. de Jong schreef op 11 april 2016

2 gelukkige mensen

Volledig conform afspraak is onze traplift geplaatst. Een mooi staaltje vakwerk is geleverd en voor ons dé oplossing om nog een aantal jaren in onze woning te kunnen blijven wonen.


Score voor TipTop Trapliften: 9.5

H.R. Vader

uit Den Helder

H.R. Vader schreef op 5 april 2016

Geweldige service

Bij de bespreking voor de traplift werden wij aangenaam verrast door de deskundigheid en het fijne gesprek wat wij hadden met de heer Tronchet. De monteurs die de traplift kwamen plaatsen waren ook zeer deskundig en ontzettend aardig. Zij gingen niet eerder weg voordat alles naar wens was en uitleg was gegeven hoe de lift werkte. Ze hebben alles schoon en stofvrij achtergelaten. Ik hoefde zelfs niet meer te stof zuigen. Toppie gedaan. We zijn zeer tevreden.


Score voor TipTop Trapliften: 10.0