• Home
  • >
  • Traplift verkopen

Gebruikte traplift verkopen? TipTop regelt alles voor u!

Wilt u uw gebruikte traplift verkopen? U kunt uw overbodig geworden traplift aanbieden aan TipTop. Dat levert u een financieel voordeel op. TipTop kan binnen haar grote netwerk al veel tweedehands trapliften opkopen. Wij beschikken daardoor al over een groot aanbod aan tweedehands trapliften. Evengoed zijn wij ook geïnteresseerd in uw traplift. Als u uw traplift niet meer nodig hebt, dan kunt u uw traplift mogelijk aan ons verkopen. Daarbij maakt het niet uit dat de traplift overbodig is geworden omdat u gaat verhuizen, of dat de gebruiker van de traplift is hersteld of helaas is overleden. In al deze gevallen kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u de traplift uit uw woning wilt verkopen.

Hoe kunt u uw traplift aan TipTop verkopen?

Als u uw traplift wilt verkopen, neemt u gewoon contact met ons op. Onze adviseur zal vervolgens beoordelen of de traplift nog bij iemand anders dienst kan doen. Afhankelijk van de staat van uw gebruikte traplift, het merk en het bouwjaar, krijgt u een vergoeding voor uw gebruikte traplift. Uiteraard kan het ook voorkomen dat uw traplift niet in aanmerking komt voor hergebruik.

Vraag een vrijblijvend bod aan

De verkoop van uw gebruikte traplift

Indien u uw traplift inderdaad aan TipTop wilt verkopen, is het goed om te weten dat u er op kunt rekenen dat onze medewerkers de traplift professioneel verwijderen. Er is over het algemeen geen hak- en breekwerk nodig. Uw traplift wordt na de demontage uitgebreid gecontroleerd en gedocumenteerd en in ons aanbod tweedehands trapliften opgenomen. Daarbij maakt het niet uit of het een traplift voor een gebogen of rechte trap is.

Hergebruik van uw traplift

Alle gebruikte trapliften worden door ons volledig nagekeken en zo nodig gereviseerd, voordat ze opnieuw worden gebruikt. Zodra iemand een tweedehands traplift zoekt, is de kans heel groot dat we in ons systeem een goede match vinden. Daardoor kan iemand anders weer een goede, veilige tweedehands traplift aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

Benieuwd wat uw traplift waard is?

Vraag een bod aan

of bel 085 303 61 94

Laagste prijsgarantie
Tot 5 jaar garantie
Veiligheidsnorm 81-40
24/7 Service