Traplift verkopen? TipTop regelt alles voor u!

Als u een traplift in uw woning hebt en u gaat verhuizen, dan kunt u uw traplift mogelijk aan ons verkopen. Ook bij overlijden van de gebruiker van de traplift, kunnen wij ons goed voorstellen dat u de traplift uit uw woning wilt laten verwijderen.

TipTop Trapliften beschikt over een groot netwerk aan gemeenten, woningcorporaties en andere overheidsinstellingen. Hierdoor heeft ze de beschikking over de grootste voorraad aan tweedehands trapliften van Nederland. Toch zijn we geïnteresseerd in uw traplift.

Hoe gaat een traplift verkopen in zijn werk?

Onze adviseur komt graag bij u langs om te beoordelen of de traplift nog bij iemand anders dienst kan doen. U ontvangt afhankelijk van de staat van uw traplift, merk en bouwjaar, een vergoeding. Het kan echter ook voorkomen dat uw traplift niet in aanmerking komt voor hergebruik. We zullen dan uw traplift afvoeren naar een destructiebedrijf. Bij TipTop kunt u er op rekenen dat

onze medewerkers de traplift professioneel verwijderen
er geen hak- en breekwerk nodig is
al het materiaal netjes zal worden afgevoerd

Als u graag in contact komt met onze adviseur om uw traplift professioneel te laten verwijderen, vul dan onderstaand formulier in. Een traplift verkopen kunt u snel en gemakkelijk regelen.

Traplift verkopen geeft een andere een kans op kopen
De rails van uw traplift heeft een grote kans op hergebruik.

Met het verkopen van uw traplift aan TipTop doet u anderen een groot plezier. Uw traplift wordt zorgvuldig gedocumenteerd en in onze expert database opgeslagen. De kans is groot dat we een match vinden zodat een andere gebruiker de traplift veilig en plezierig kan gaan gebruiken. Heeft uw traplift vieze bekleding, of een kapotte accu? Geen probleem. TipTop is prima in staat deze te reviseren en 100% geschikt te maken voor tweedehands verkoop. Daar komt bij dat we de rail als los product kunnen inzetten.