Traplift advies van onze deskundigen

Een traplift in uw woning is niet meer en niet minder dan het behoud van uw mobiliteit. In uw huis wilt u kunnen gaan en staan waar u wilt. Bent u toe aan een traplift en hebt u daar een beperkt budget voor? Onze deskundigen komen graag vrijblijvend bij u langs voor een traplift advies. TipTop Trapliften brengt uw mobiliteit tiptop in orde. TipTop Trapliften past gebruikte trapliften aan de situatie in uw woning op maat aan. De TipTop trapliften zijn weliswaar gebruikt, maar onze gespecialiseerde medewerkers kopen alleen gebruikte trapliften in die de strenge kwaliteitseisen van TipTop Trapliften kunnen doorstaan. Bovendien vervangen zij alle onderdelen van een traplift die kwalitatief niet meer optimaal zijn.

Als nieuwe traplift

Het resultaat is een gebruikte traplift die als nieuw in uw woning kan worden geïnstalleerd. Omdat de TipTop Traplift geen volledig nieuw product is, bespaart u in de basisaanschaf. Doorgaans hebben we het over de helft van de prijs voor een nieuwe traplift. Daarmee is een kwalitatief hoogwaardige en veilige traplift binnen ieders bereik. Omdat aanpassingen en installatie in elke woning anders zijn, is het niet mogelijk standaardprijzen voor gebruikte trapliften te geven.

Traplift Advies na inspectie
Een TipTop deskundige controleert een traplift

Perfect passend traplift advies

Geen enkele trap is hetzelfde, geen enkel mens is dezelfde. Onze specialisten kunnen door het ruime aanbod de juiste combinatie stoel en buis vinden. Door het nauwkeurig opmeten en een exclusief voor TipTop ontwikkeld magazijnprogramma weten we altijd het perfect passende systeem traplift advies voor u te leveren. Hebt u een standaardtrap? Dan is de kans groot dat wij een passende buis op voorraad hebben.

Een perfect passende buis over uw trap is uitermate belangrijk voor uw veiligheid. Wiebelen van een stoel wordt veroorzaakt door grof op maat gemaakte trapbuizen. Het wiebelen is niet alleen eng, maar zorgt er ook voor dat uw traplift sneller slijt. Trapliften van TipTop wiebelen echter niet. Dat is onze eer te na. Daarom kan TipTop een veel betere garantie geven dan haar concurrenten. Maar liefst tot 10 jaar i.c.m. onderhoud.

Traplift veiligheid voorop

Bovendien doet onze adviseur meer. Een stoel dient op de juiste plaatsen te stoppen en te draaien als deze over de buis beweegt. Dat gaat via een slimme computer in de stoel. Maar let op! Hoe slim de computer ook is, een TipTop adviseur zal altijd moeten beoordelen of de specifieke situatie bij u geschikt is om een tweedehands traplift in te zetten. TipTop trapliften zijn TipTop in orde en gecertificeerd. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!